Bugun ilk asini oldun, cok aglattilar seni. Asi sirasinda cok agladin fakat sanirim kramplarin icin bir cozum bulduk. Pamukcuk adinda bir rahatsizligin varmis ve bu yuzden cok kramplarin oluyormus. Eh artik sorunun ne oldugunu ogrendigimize gore kisa sure icersinde kramplarindan kurtulacaksin.

Gecen ayki kontrolunde 3985 gram ve 52 cmdin. Simdi ise 4720 gram ve 54,5 cm olmussun. Hala minnaciksin ama hizla buyumektesin. Bu gunleri aklima getirmekte cok zorlanacagim bu yuzden olabildigince bilincli yasamaya calisiyorum seni, ama basaramiyorum sanirim. Ilk gunlerini simdiden gozumun onune getirmekte zorlaniyorum.

Babanin dudaginda yara cikmis ve dunden beri sana bulastirmamak icin seni opmuyor ama bu onun icin tam bir azap :) Kendini tutmaya calisiyor bir sekilde, basaramayacagi zamansa senin orani burani slklyor..
Ona inat bense ellerimi senden cekemiyorum, orani burani slktirip opuyorum. Ozellikle minnacik totonu slkmak cok keyifli :)

Gecen haftadan beri "agu" diyebiliyosun. Senin agu diyebilmen icin turlu sebeklikler yapiyoruz, orani burani kurcaliyoruz, canin isterse agu diyosun, bazense belirsiz sesler cikartiyosun. Minik sevinc cigliklari gibi sesler. Ozellikle karnin doyduktan sonra altini degistirdigimde cok keyifli oluyosun. Aa sana soylemedim degilmi, babana o kadar cok benziyosunki.. Onun gibi cok sert bakislarin var bazen. Simdilerde babanla benim geyik konularimizdan biri bu. Ozellikle yaptigin bir hareket var bize cok komik geliyor. Becerebilirsem eger video ya cekecegim. Bunu mutlaka sana gostermeliyim cunku :)



Ellerini havaya kaldirip "Yattaaaa" dedigimde (Japonca basardik demekmis, bu kelimeyi soylemesi hos), bana agu ile cevap veriyosun. Ama tabiki bu basarimizi babamiza gostermeye calistigimizda senden ses seda cikmiyo ve ben maymunluk yapmamla kaliyorum :p

Dayin sana duffy duck almis. Onun turuncu gagasi ve ayaklari senin cok ilgini cekiyor, takip edebiliyosun..
Kramplarin olmadiginda gayet neseli ve keyifli bir bebeksin. Seninle vakit gecirmek, seninle ilgilenmek cok keyifli. Simdilik sadece uyku ile ayri kaliyoruz. Her ne kadar simdilik aglamalarinla uykularim bolunuyor olsada o uyanislarim bile keyifli cunku seni ozlemis oluyorum ve yeniden seni kucagima alip koklamak tarifi olmayan bir birlesme..

Seni uykudan uyandirmaksa ayri bir olay. Cok guzel gerinme seklin var, kafa ve popo arkaya, gobek one ve ellerini acip suratini gizleyip dudaklarini buzuyosun. Gunun en keyifli olaylarindan biri seni uyandirmak.
Simdilik tek endisemiz altinin kurulugu, karninin toklugu ve sagligin. Zaman ilerledikce dusunmemiz gereken seylerin artacak, simdiden dusunuyorum buyuyup kendi kararlarini alabilecegin zaman geldiginde seni nasil koruyacagim. Baban zaten simdiden soyluyor, hic bir erkek yanina yaklasamazmis :)

0 yorum:

Bir varmis bir yokmus..

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, birbirinden çok uzakta, farklı ülkelerde yasayan iki masal kahramanı varmış. Her ikisi de birbirinden habersiz başladıkları masallarının 20ci yıllarının başında masalları kesişmiş ve böylece birbirlerinin masalında başrol oynamaya başlamışlar..

Masal bu, kotu karaktersiz masal olur mu. Bu iki gencin masalında rol oynayan kotu karakterin adi şanssızlık, büründüğü sekilse hayat şartlarıymış. Bu iki gencin peşini bir turlu bırakmazmış kotu karakter.. Hiç kotu biten ve kotu karakterlerin galip geldiği masal duydunuz mu?
İşte bu masaldaki kahramanlarda pes etmemişler, çalışmışlar çabalamışlar.. Aradan zaman geçmiş ve bir gün bu iki kahramanın hayatına minicik bir havhav girmiş. O günden itibaren iki kahraman içinde birbirlerinden aldıkları keyfin ve zevkin yanında bir keyif daha eklenmiş.
Masal ya, bu iki genç ve havhav az gitmişler uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler.. Karşılarına çıkan kotu karakterle savaşları bazen çok çetin, bazense çok kolay geçermiş.. Hep galip gelmişler..
Yıllar geçmiş bu iki kahraman ve havhavlari basbayağı yuva yapmışlar.. Öyle ki, bu yuvaya birde minik kahraman gelivermiş. Bu minik kahramanın adini ise Nil koymuşlar..
Masal devam etmekte.. Bu Bloğun amacı, minik kahramanın maceralarını ve gelişimini kahramanların dili döndüğünce, bulabildikleri kelimelerle kaleme dökmek. Uzak mı uzak ülkede yasayan kahraman ailelerin miniki takip edebilmesi..
Minik kahraman, miniklikten çıktığında hoşuna gideceği küçük bir hatıra bırakmak..


Kahramanlar

Leylekin sepeti

Kim ne yazmis ?

Takilanlar