Bu yil nerde kutlayalim, kimlerle olalim ne hazirliklari yapalim derdimiz yok bizim..
2009 un son saatlerinde bici bicimizi yaptik, Sue kopusumuzun ihtiyaci icin hep birlikte disarida  turladik. Simdilik senin icin bu kadar aktivite yorgun dusup hemen uykuya dalman icin yeterli. Birkac saat uyuduktan sonra, mamamizi ictik ve sen huzur icinde kucagimda uyuyakaldin. Yeni yila nasil girersen oyle gidermis tum yil, batil incanc olsada yeni yili kucagimda senle karsilamak istedim. Bu sene diger senelerden farkli olarak ilk sen opuldun, ilk senin yeni yilin kutlandi.

Yeni yila girerken hep icimde bir burukluk, bosluk olurdu. Bu sene ise,en siradan halimizle kucak actik yeni yila ve bundan daha huzurlu olamazdim. Esofmanlarimizla, kendi evimizde seninle birlikte olmak yeterli bizim icin. Evet evet komple bir seneyi bu sekilde gecirebiliriz boyle seninle.
Bu sene sanki Sue bile daha az stresliydi..

Ileride nasil olur bilemiyorum ama yeni yilin ilk dakikalarinda insanlar havai fisekler atiyor evlerinin onunde. Gokyuzu rengarenk oluyor ve gecenin gec saatlerine kadar patlama sesleri ile karsilaniyor yeni yil. Sue kopusumuz o yuzden yeni yila hep tedirginlik icinde giriyor. Ama dedim ya, sanki bu sene biraz daha sakindi. Belkide icimizde hissettigimiz o huzur onada yansidi kim bilir..

Nil bocukum, minik maymunum, ilk yeni yilin kutlu olsun. Daha nice yillara.. Suan oldugun gibi hep huzur dolu, neseli ve eglenceli olmasi dilegiyle,

Annecik, babacik ve Sue yeni yilini kutlar..

1 yorum:

Sheena dedi ki...

teyzecik de kutlar :)))
bir sürü yepyeni yıllara
hatta hepsi bir öncekinden daha daha güzel olsun :(
bu seneki dileğim bu..
seneye melis ve nil birlikte girsinler yeni yıla :)

sheena ve areys de yalıyorlarmış seni..
mutlu yıllar küçük bala sultanım!!

Bir varmis bir yokmus..

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, birbirinden çok uzakta, farklı ülkelerde yasayan iki masal kahramanı varmış. Her ikisi de birbirinden habersiz başladıkları masallarının 20ci yıllarının başında masalları kesişmiş ve böylece birbirlerinin masalında başrol oynamaya başlamışlar..

Masal bu, kotu karaktersiz masal olur mu. Bu iki gencin masalında rol oynayan kotu karakterin adi şanssızlık, büründüğü sekilse hayat şartlarıymış. Bu iki gencin peşini bir turlu bırakmazmış kotu karakter.. Hiç kotu biten ve kotu karakterlerin galip geldiği masal duydunuz mu?
İşte bu masaldaki kahramanlarda pes etmemişler, çalışmışlar çabalamışlar.. Aradan zaman geçmiş ve bir gün bu iki kahramanın hayatına minicik bir havhav girmiş. O günden itibaren iki kahraman içinde birbirlerinden aldıkları keyfin ve zevkin yanında bir keyif daha eklenmiş.
Masal ya, bu iki genç ve havhav az gitmişler uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler.. Karşılarına çıkan kotu karakterle savaşları bazen çok çetin, bazense çok kolay geçermiş.. Hep galip gelmişler..
Yıllar geçmiş bu iki kahraman ve havhavlari basbayağı yuva yapmışlar.. Öyle ki, bu yuvaya birde minik kahraman gelivermiş. Bu minik kahramanın adini ise Nil koymuşlar..
Masal devam etmekte.. Bu Bloğun amacı, minik kahramanın maceralarını ve gelişimini kahramanların dili döndüğünce, bulabildikleri kelimelerle kaleme dökmek. Uzak mı uzak ülkede yasayan kahraman ailelerin miniki takip edebilmesi..
Minik kahraman, miniklikten çıktığında hoşuna gideceği küçük bir hatıra bırakmak..


Kahramanlar

Leylekin sepeti

Kim ne yazmis ?

Takilanlar