Yapmak isteyipte yapmadigim, uzerinde konusup asla baslamadigim, baslangic yapipta sonunu getirmedigim o kadar cok sey varki. Aklimdan gecirdigim seylerin 1%ini bile yapabilsem cok sey yapmis olurdum.
Cok cok cok istemem lazim basladigim birseyin gerisini getirmek icin. O sekilde cok istedigim seyler azinlikta. Sana yazmakta onlardan bir tanesi. 

Salladiginda once kisneyen, sonra digidik digidik ses cikartan rengarenk bir atin var artik. Bu atlardan iki tane varmis. Birini meliskardesimize emanet etmisler. Diger kardeside itir teyzemiz sana emanet etmek gonderdi bize. Cok cok tesekkur ederiz Itir teyzemiz. Yakin zamanda bu at kardesleri biraraya getirmek uzere emanetini kabul ettik ve buyuk bir zevkle vakit geciriyoruz onunla.
Buyuk bir hizla gelismeye ogrenmeye devam ediyorsun. Artik daha kontrollu ellerin. Daha slkl tutabiliyorsun istedigin nesneleri. Sueyu takip ediyorsun, o seninle top oynamak isteyip yanina  geldiginde agzindaki topu almaya calisiyorsun..

Artik oylece yatmaktan slklLlr oldun, oturmak istiyosun etrafi izlemek dokunmak istiyosun..
Sevdigin ve kendi kendine oynadigin oyunlardan biri sutbeziyle suratini kapatmak ve bizim almamizi beklemek : )) Biz cekiyoruz sen inatla suratini kapatip sunu alin uzerimden diye panik yapiyosun..
Cooook ama coook keyifli bir bebeksin. Soylemekten cekiniyorum aslinda bozulur diye.. Aglamalarinin sebebini artik babanla kolayca anlayabiliyoruz. Yorgunmusun, caninmi slklLdl yoksa acmisin..Yeni tiz bir ciglik kesfettin ve o sesinle babanin kafasini sisiriyosun..

Itir teyzenle yeni hobimiz Melise ve sana oyuncak ormek.. Buda ap ayri bir meziyetmis onu anladik. Suana kadar bir kus, kitty ormeye calisirken ortaya cikan insan gorunumlu kitty bozmasi bir oyuncak, teddybear ve birde mantar ordum : )
Teddybear bavulunu topladi ve melise dogru yola cikti. Mantardaki mavi ip kirmizi takliti yapiyor caktirma..









Aylarca kanguru torbasinin keyfini cikardik ikimiz ama artik torba icin buyuksun o yuzden bebekarabasiyla cikiyoruz disari. Biraz garip bir duygu, ozellikle arabayi baban kullandiginda kendimi cok bos hissediyorum. Gecen annemler geldiginde sen uyudugun icin ninemlere sensiz gittik. Sen evde babanla kaldin. Ilk kez senden ayri kaldim birkac saat. Daha guvenli bir yerde olamayacagini bile bile aklim sizde kaldi ve ancak eve dondugumde rahat edebildim. Surekli seninle olmaya alismisim, oyle birden sen olmayinca etrafimda eksiktim iste..
Her ne kadar suanki durumlarimizdan slkayet etsemde bircok anne ve babanin arayipta bulamadigi bir imkana sahibiz. Ilk aylarimizi surekli birlikte gecirebildik. Sen gozlerini dunyaya yeni acmisken seni baskalarina emanet etmek zorunda kalmadik.

Ilk kotun 68 beden : )
Ileride nasil bir zevke sahip olursun bilmiyoruz ama bizce en cici halin boyle.. Hala senin diger mimiklerini yakalayamadim, inatla ben elime kamera aldigimda sen yapmakta oldugun seyi birakip dogrudan bana odaklaniyorsun. E haliyle surekli ayni bakislari cekiyorum bende. Oysa ben, senin istedigin birsey olmadiginda sinirlenisini, alistigin ses tonun disinda duydugun bir ses ile sasirisini, ruzgari yuzunde hissettiginde duraksayisin ve sevimli saskinligini yakalama pesindeyim..


Ayaklarini kesfettin. Onlari inceleyip ne olduklarini anlamaya calisiyor, ayakparmaklarini agzina almaya calisiyorsun. Seni izlemek nasil keyifli olmazki :))

Bugunlerde eski turk filmlerine merak sardim. Kemal Sunal, Sener Sen, Metin Akpinar ve Zeki Alasyanin tum filmlerini sirayla izlemekteyim. Nedense bende hep sicacik, guvenli bir ev havasi vermistir bu filmler.. 

2 yorum:

Mathilda dedi ki...

ya ben onun tombul bacaklarını yerim ama yerimmmm. ısırcam. :) kuzum ya, maşallah sana.

yaseminkale dedi ki...

maşallah aynı bebemmm... ama artık benim bebemmm 29 aylık koca kız oldu "obez bu yasemin" diyenlere inat fıstık gibi kız olduu...

Bir varmis bir yokmus..

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, birbirinden çok uzakta, farklı ülkelerde yasayan iki masal kahramanı varmış. Her ikisi de birbirinden habersiz başladıkları masallarının 20ci yıllarının başında masalları kesişmiş ve böylece birbirlerinin masalında başrol oynamaya başlamışlar..

Masal bu, kotu karaktersiz masal olur mu. Bu iki gencin masalında rol oynayan kotu karakterin adi şanssızlık, büründüğü sekilse hayat şartlarıymış. Bu iki gencin peşini bir turlu bırakmazmış kotu karakter.. Hiç kotu biten ve kotu karakterlerin galip geldiği masal duydunuz mu?
İşte bu masaldaki kahramanlarda pes etmemişler, çalışmışlar çabalamışlar.. Aradan zaman geçmiş ve bir gün bu iki kahramanın hayatına minicik bir havhav girmiş. O günden itibaren iki kahraman içinde birbirlerinden aldıkları keyfin ve zevkin yanında bir keyif daha eklenmiş.
Masal ya, bu iki genç ve havhav az gitmişler uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler.. Karşılarına çıkan kotu karakterle savaşları bazen çok çetin, bazense çok kolay geçermiş.. Hep galip gelmişler..
Yıllar geçmiş bu iki kahraman ve havhavlari basbayağı yuva yapmışlar.. Öyle ki, bu yuvaya birde minik kahraman gelivermiş. Bu minik kahramanın adini ise Nil koymuşlar..
Masal devam etmekte.. Bu Bloğun amacı, minik kahramanın maceralarını ve gelişimini kahramanların dili döndüğünce, bulabildikleri kelimelerle kaleme dökmek. Uzak mı uzak ülkede yasayan kahraman ailelerin miniki takip edebilmesi..
Minik kahraman, miniklikten çıktığında hoşuna gideceği küçük bir hatıra bırakmak..


Kahramanlar

Leylekin sepeti

Kim ne yazmis ?

Takilanlar