Yapmak istedigim birseyin vaktini kacirdigimda onu tekrar yakalamak o kadar cok zamanimi aliyorki. Tabiki sure uzadikca toparlamak daha zorlasiyor ve zor diye ben daha daha bekletiyorum. Ta ki kafami yastiga koydugumda pesimi birakmayana kadar.. Dun gece basladi gecen 270 gunun hesabi beni kovalamaya. Sobelenme vakti geldi :)

En son yazdigimda aslinda biliyordum ama ablamlara ve babanene supriz yapmak istedigimiz icin yazmamistim buraya. Gectigimiz aralik ayinda Turkiyeye gittik seninle birlikte. Ayin 27sindeydi yanlis hatirlamiyorsam, seninle ucak yolculugu yaptik ve ilk kez Turkiyeye ayak bastin. Hatta ilk toprakla tanisman orda oldu. Sembolik anlami cok benim icin.. Hep ilklerin aklimda oluyor sana yazarken, daha sonraki deneyimlerin onemsizmis gibi ama oyle degil tabiki. Alismakla alakali olsa gerek. 

Babanenlere soylememistik gelecegimizi, en azindan o tarihte beklemiyorlardi bizi. Bilecike girdigimizde aradik cayi demleyin kahvaltiya geliyoruz diye. Annem inanmadi bize, oglum dalgami geciyorsun diye : )) 
Geldigimizde annem seni kucakladigi gibi gitti iceri, ne oglunu nede kizini gordu gozleri. Kucuk civcivini kaptigi gibi kadin kostu iceri : ))) Evim bildigim yere en degerlimi goturmek, aylarca telefonda seni anlatip internetten resimlerini ve videolarini gonderdikten sonra seni onlarin kollarina birakmak anlatilmaz bir duyguydu..

Keske daha once yazsaydim bunlari, o kadar zaman sonra siliklesmis bir suru detay. Aninda ablamin odasina hakimiyetini kurup kizi odasindan ettin. 
Ablam sana Fatih Urek in hadi parcasi esliginde dans etmeyi ogretti ve hala soyluyosun onu:)) aniden basliyosun dans etmeye ve hadiiiiii hadiiiii diyosun. Cok sicakkanli ve sosyal olmana ragmen babama gitmedin orda kaldigimiz zaman boyunca. Sert mizacinin altindaki sicakkanliligini goremedin. Mustafayla zeynep bayildilar sana, birlikte oyunlar oynadiniz, mustafanin oyuncaklarina el koydun:) 
Sen mama dedikce annem sana yemek verdi. Burda gunde bir posta kaka yaparken orda 3e kadar cikti :)
Hakki amcanin dukkaninda maskot oldun, sirf senin icin bangir bangir Fatih Urek caldilar.. Hakki amcan 3 hafta ugrasti hakki dedirtmek icin ve azmin sonu zaferdir son gunlerde haggii diodun:))  Yillar sonra ilk kez yilbasini Turkiyede gecirdik, sakin ve huzur doluydu. 

AA hem senin hemde benim icin bir ilk daha yasadik. Itir teyzenle tanistik, Ozgur abin, Melis civcivi ve tanismamiza sebep olan Sheena ve Ares ! Ayniydi, yeni ve degisik gelen hic bir sey yoktu, sanirim bunca zamanki iletisimimizde oldugumuz gibi yansitabilmisiz kendimizi. Leylekligimi cok hissettim tabi o ayri :p 
Simdi nasil oldu hatirlamiyorum ama sanirim melisin tum plastik kasiklarini calmisim :D Hatira diye sakliyorum hala. 
Ne yazikki cok az vakit gecirebildik hep birlikte. Ama olsun, Sheenayi ve Aresi bir arada gormek, gormeden benimsedigim Melisi ve Itir teyzeni gorebilmekte guzeldi. 

To be contiuned ..

3 yorum:

Erkİpek dedi ki...

ne güzel anlatmışsınız. hoş gelmiş hoş gitmişsiniz.
sert dedenin içi gitmiştir kucağına alamadı diye ama çocuk işte. bir sonraki geldiğinizde tepesinden inmeyebilir :)

Mimmi dedi ki...

Ohhh beee :D Leylekim özledim : ( Gözlerim doldu okurken : (((((

minik mucize dedi ki...

@ Erkipek, tskler yorumun icin ^^

@ pitirim !!!! Cok cok cok cok pis ozledim ben seni. Bu ozlemelerde klise oldu artik ama oyle nabiyim. Hadi ben hayirsizim sesim cok cikmioda artik sendende cok haber alamaz oldum. Blog araciligiylada olsa takip edip yasadigini anliodum ama artik onuda yapmiyosun cok. Gecen Nile youtubeden cizgifilm ararken Melisin videolarina rastladim bi garip oldum valla..

Neyse simdi burda koyuvermeyim kendimi ama cok ozledim onu bil !

Bir varmis bir yokmus..

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde, birbirinden çok uzakta, farklı ülkelerde yasayan iki masal kahramanı varmış. Her ikisi de birbirinden habersiz başladıkları masallarının 20ci yıllarının başında masalları kesişmiş ve böylece birbirlerinin masalında başrol oynamaya başlamışlar..

Masal bu, kotu karaktersiz masal olur mu. Bu iki gencin masalında rol oynayan kotu karakterin adi şanssızlık, büründüğü sekilse hayat şartlarıymış. Bu iki gencin peşini bir turlu bırakmazmış kotu karakter.. Hiç kotu biten ve kotu karakterlerin galip geldiği masal duydunuz mu?
İşte bu masaldaki kahramanlarda pes etmemişler, çalışmışlar çabalamışlar.. Aradan zaman geçmiş ve bir gün bu iki kahramanın hayatına minicik bir havhav girmiş. O günden itibaren iki kahraman içinde birbirlerinden aldıkları keyfin ve zevkin yanında bir keyif daha eklenmiş.
Masal ya, bu iki genç ve havhav az gitmişler uz gitmişler, dere tepe düz gitmişler.. Karşılarına çıkan kotu karakterle savaşları bazen çok çetin, bazense çok kolay geçermiş.. Hep galip gelmişler..
Yıllar geçmiş bu iki kahraman ve havhavlari basbayağı yuva yapmışlar.. Öyle ki, bu yuvaya birde minik kahraman gelivermiş. Bu minik kahramanın adini ise Nil koymuşlar..
Masal devam etmekte.. Bu Bloğun amacı, minik kahramanın maceralarını ve gelişimini kahramanların dili döndüğünce, bulabildikleri kelimelerle kaleme dökmek. Uzak mı uzak ülkede yasayan kahraman ailelerin miniki takip edebilmesi..
Minik kahraman, miniklikten çıktığında hoşuna gideceği küçük bir hatıra bırakmak..


Kahramanlar

Leylekin sepeti

Kim ne yazmis ?

Takilanlar